Busszal a reptérre: szombattól tovább javul a közlekedés

Desktop
Fotó: MTI
Fotó: MTI

Június 16-tól újabb kedvező változások lépnek életbe a repülőtéri autóbuszjáratokon, jelentette be a BKK.

Május közepe óta a korábbinál sűrűbben, 20 percenként közlekedik a repülőtéri 100E autóbuszjárat, ráadásul mind a hajnali, mind a késő éjszakai órákban bővült az üzemideje is. 

Június 16-tól további, a reptér és a város belseje közötti közlekedést megkönnyítő változások lépnek életbe:

  • a 100E busz a Liszt Ferenc repülőtér indulási szintjére érkezik – hogy az elutazók könnyebben jussanak el a terminál bejáratához és a check-in pultokhoz –, visszafelé továbbra is az érkezési szintről indulnak a járatok.
  • Újabb jegy- és bérletkiadó automatákat helyeztek üzembe a 100E buszjárat Deák Ferenc tér M és Kálvin tér M megállójában, a repülőtéren mindkét terminál érkezési szintjén egy-egy BKK ügyfélpont és több automata is az utasok rendelkezésére állt, már eddig is. Amúgy a 100E buszra való 900 Ft-os jegyet bármelyik automatában meg lehet venni a városban.
  • A jobb éjszakai kiszolgálás érdekében június 16-tól éjjel-nappal közlekedik a 200E autóbusz, nappal Kőbánya-Kispest metróállomásig, a metró üzemidején túl (késő éjszaka és kora hajnalban)  a jobb átszállási kapcsolatok érdekében a buszok Határ út metróállomástól indulnak. (A 200E autóbusz éjjel-nappali üzemével párhuzamosan a 900-as éjszakai busz közlekedtetése nem indokolt, így az ezentúl nem jár. A dél-pesti lakóterületek felől a repülőtér elérését éjszaka a 980-as és a 200E autóbusz – Csévéző utcai átszállással – továbbra is biztosítja.)

A 200E busz menetrendjét itt, a 100E buszét itt, magát a közleményt pedig itt találod.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek