Vágóhíd utca: nincs pénz kisbuszra

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép persze csak illusztráció
A kép persze csak illusztráció

Az önkormányzat folyamatosan keresi a megoldást, hogy a Vágóhíd utcai aluljáró átépítésével kapcsolatos útlezárás miatt ne kelljen a gyalogosoknak akkora kerülőt tenniük, hogy eszükbe se jusson inkább átvágni a síneken.

A kerület oldala az építkezésben érintett társaságokhoz fordult, mondják meg, hogyan próbálják megoldani ezt a helyzetet, és hogy nyitottak-e az önkormányzat javaslatára egy buszos körjárat elindítására a biztonságos közlekedés érdekében.

Röviden:  a MÁV START Zrt. egyáltalán nem válaszolt. A beruházó Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő (NIF) Zrt. türelmet kért, pénze nincs ilyesmire.

Karsay Ferenc polgármester szerint azonban a NIF Zrt.-nek mégis meg kellene fontolnia, hogy megakadályozza a balesetveszélyt, és segítse az emberek munkába járását.

A "tárgyalások" folynak, hajrá Budafok!!!

(Hosszabban, magyarázkodásostul-mindenestül itt találjátok a beszámolót.)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek