Hétfőtől további lezárások a vasútépítés miatt

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. által végzett vasútkorszerűsítési munkák megvalósításához egyes kerületi vasúti útátjárók ideiglenes lezárása szükséges június 18-tól.

A Kelenföld - Százhalombatta vonalszakasz vasúti pálya és kapcsolódó létesítmények korszerűsítése projekt a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósul meg.

A fenti kivitelezési munkák megvalósításához a Nagytétényi úti és a Dózsa György úti szintbeni útátjárók ideiglenes lezárása szükséges.

A munkák megvalósítása a következő ütemek szerint történik:

  • 2018.06.18. – 2018.06.24. között Nagytétényi úti útátjáró lezárva, kerülőút a Dózsa György úton,
  • 2018.06.25. – 2018.07.01. között Dózsa György úti útátjáró lezárva, kerülőút a Nagytétényi úton.

A kizárás ideje alatt a gyalogos és kerékpáros forgalom átvezetés a lezárt útátjárókban folyamatosan biztosított lesz. Műtárgyépítési munkálatok végett a Növény utcai aluljáró folyamatos lezárás alatt lesz.

A nagyon hivatalos hangú, de fontos értesítést a kerület oldala tette közzé, hozzájuk átkattintva nagyban is meg tudod nézni a két térképet, amik a közúti közlekedés számára a lezárás ideje alatt a javasolt és kitáblázott kerülőutat ábrázolják.

A fejlesztés részeként 20,5 km hosszan a vasúti pálya teljes átépítése, korszerűsítése történik. A pálya nagyrészt 120 km/h pályasebességgel lesz járható 225 kN tengelyterhelés mellett. Az állomásokon és megállóhelyeken 55 cm magas peronok, peronaluljárók, rámpák, liftek, perontetők épülnek korszerű térvilágítás rendszerrel. A felsővezeték-rendszer teljes hosszban átépül.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?