Megváltozik a terelés az M0-s nagytétényi szakaszán

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: Google maps
Kép: Google maps

Az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a 13-as kilométernél, azaz Nagytétény térségében építik át most a terelést. Ha készen lesz, a forgalom az M1-es autópálya felé vezető oldalról átterelve haladhat a Duna vonalától egészen az M6-os autópályáig.

Ez a 6-os számú főúti felhajtó lezárását is jelenti, Budapest és Érd felől nem lehet majd felhajtani az M0-s autóútra az M1-es autópálya, Győr irányába, a lehajtási lehetőség ugyanakkor továbbra is megmarad. A 6-os főúton Budapest és Érd felől érkezők az M6-os autópályán keresztül tudnak felhajtani az M0-s autóútra. Emiatt az M6-os autópálya Érd észak csomópont és az M0-s autóút közötti szakasza mindkét irányba ingyenes lesz személyautók és nehézgépjárművek számára is. A 6-os főút érintett szakaszán található jelzőlámpákat is átprogramozzák. A felhajtó lezárása és a terelés várhatóan júniusig marad érvényben, írja a kozut.hu.

Az új burkolati jelek már készen vannak, most még (szerdáig) éjszakánként az acél elválasztó elemeket daruzzák és szerelik a helyükre, ezért a zaj és az M5-ös autópálya felé vezető oldalon az egy sávra szűkített forgalom. A négynapos hosszú hétvégére ugyanakkor korlátozással járó, előre beütemezett munkákat nem terveznek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?