Szilárd burkolatot kapott a Pécsi utca, megváltoztak az elsőbbségi viszonyok

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: Budafok-Tétény
Kép: Budafok-Tétény

A Pécsi utca építésének második ütemében az eddig részben zúzott kővel borított, Duna utca és a Tűzoltó utca közti szakasz kapott aszfaltburkolatot. A 180 méteren, 6 méter szélességben megépült út egyik oldalán térköves járda és csapadékcsatorna is készült ls közvilágítást is telepítettek ezen a szakaszon. A terület környezetét újrafüvesítik a tereprendezés során. A beruházás részeként egy 20, valamint egy 7 férőhelyes parkolót is építettek a személyautók számára - írja az önkormányzat oldala.

Ami nagyon fontos: a Pécsi utca új szakaszának megnyitásával a Pécsi utca - Duna utca kereszteződésében megváltoztak az elsőbbségi viszonyok. A Duna utca szakrendelő felőli szakasza alárendelt útszakasszá vált, a Pécsi utca - Duna utca (Duna utcai aluljáró irányában) lett a fő irány, melyre burkolati jelek és jelzőtáblák is felhívják a figyelmet. A szakaszon sebességkorlátozás van érvényben.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek