Klauzál utca és környéke: a BKK szerint szombattól a buszok másképp járnak

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: waze
Kép: waze

Szombat, azaz január 12. reggeltől a 101B, 101E és 941-es autóbuszok Kelenföld irányába terelve, a Klauzál utcai szakasz érintése nélkül a Bajcsy-Zsilinszky utcán és a Kápolna utcán át közlekednek. A Budatétény irányú útvonal módosul: a járatok az eredeti megállóikat érintve az Aradi utcában és a Nyél utcában járnak terelve.

A 150-es járat Budatétény felé szintén az eredeti megállóit érintve jár, míg Újbuda irányába a Bajcsy-Zsilinszky utca és Klauzál utcai szakasz érintése nélkül, a Kápolna utcán át közlekedik, a BKK oldala szerint ez február végéig tart.

(A 150-es busz továbbra is mindkét irányban terelve, a Kőérberki utca - Tegzes utca útvonalon jár és érinti a 250-es busz Hír utca, valamint Jogar utca elnevezésű megállóit, ez elméletben február közepéig lesz így.)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek