Munkások akadályozzák majd a forgalmat az M0-son

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: Koszticsák Szilárd - MTI)
(fotó: Koszticsák Szilárd - MTI)

Az M0-s autóút déli szektorán az ideiglenes sárga burkolati jelek felújító festését végzik a héten a szakemberek, mivel a téli időjárás és a nagy forgalom miatt megkoptak. Vezessetek óvatosan, és készüljetek a szokásosnál is nagyobb dugókra.

Sávzárásra kell számítani a Soroksári híd és a Hárosi híd környezetében, illetve az M6-os autópálya csomópontja és Hárosi híd között is.

A munkát mozgó terelés mellett végzik február 5-én, kedden, február 6-án, szerdán és február 7-én, csütörtökön reggel 10 óra és 15 óra között, illetve hétvégén reggel 8 óra és 16 óra között. A munka szervezésénél a szakemberek figyelembe vették a reggeli és délutáni csúcsidőket, illetve a pénteki csúcsforgalmat, így ezekben az időpontokban nem lesz munkavégzés – írja a Magyar Közút.

A festési és száradási idő ütemenként 1-1,5 óra. Egy-egy ütem befejezése után a főpályáról időszakosan levonulnak a munkások, a feltorlódott forgalmat elengedik. A munkavégzés a kedvező időjárás miatt lehetséges és a balesetek megelőzése szempontjából szükséges – olvasható a közleményben.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?