Bezár a BKK Akácfa utcai ügyfélszolgálata

Desktop
(forrás: BKK)
(forrás: BKK)

Június 1-jétől három BKK ügyfélközpont veszi át az eddig megszokott Akácfa utca 22. szám alatti pótdíj ügyfélszolgálat tevékenységét, így városszerte már hét helyszínen lesz lehetőség a pótdíjügyek intézésére.

Június 1-jétől a Keleti pályaudvaron, Kőbánya-Kispesten és a Szentlélek téren lévő BKK ügyfélközpontokban is intézhetjük a pótdíjazással kapcsolatos ügyeinket: a bérletek utólagos bemutatását, pótdíjak készpénzes és bankkártyás kiegyenlítését. Mindhárom ügyfélközpont hétfőtől vasárnapig 5:30 és 22:00 óra között tart nyitva. A BKK Központi ügyfélszolgálatán (VII. kerület Rumbach Sebestyén utca 19-21.), a Ferenciek terén, a Széll Kálmán téren és a Kelenföldön található BKK ügyfélközpontokkal együtt így összesen hét BKK ügyfélponton lesz lehetőség pótdíjügyeket intézni. Az Akácfa utcai pótdíj ügyfélszolgálat május 31-ével megszűnik.

A 2017. augusztus 1-je előtti pótdíjazással kapcsolatos ügyintézéssel a BKK Központi ügyfélszolgálata (VII. kerület, Rumbach Sebestyén utca 19-21.) kereshető fel – írta a BKK.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?