Pótlóbusz jár a 41-es villamos helyett a Savoya Park és a Kamaraerdei Ifjúsági Park között

Desktop
Fotó: BKK
Fotó: BKK

A 41-es villamos rövidített útvonalon, Bécsi út / Vörösvári út és Rózsavölgy felső között közlekedik, mert a rengeteg eső ellehetetlenítette a villamosközlekedést. A kimaradó szakaszon a Kamaraerdei Ifjúsági Park és a Savoya Park között közlekedő 41-es pótlóbusszal lehet utazni - jelezte a BKK.

A 41-es pótlóbuszra a Savoya Parknál a 17-es villamos végállomása mellett, a Kamaraerdei Ifjúsági Parknál pedig a 187-es busz megállójában lehet felszállni. A pótlóbusz a Leányka utcai lakótelepnél a 33-as busz megállójában (a Kamaraerdei Ifjúsági Park felé), illetve a Leányka utca 32. előtt (a Savoya Park felé), továbbá Rózsavölgy alsó és a Pék utca között a 941-es busz, Kelenvölgy-Péterhegy és a Bolygó utca között a 150-es, majd a Régi vám (Kánai út) és a Kamaraerdei Ifjúsági Park között a 187-es busz megállójában áll meg.

A 47B villamos rövidített útvonalon, Budafok kocsiszíntől a Deák Ferenc térig jár.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek