Újabb lezárás jön az M0-son

Desktop
(fotó: Koszticsák Szilárd - MTI)
(fotó: Koszticsák Szilárd - MTI)

A tervek szerint szeptemberig lezárják az M0-s autóút szigetszentmiklósi csomópontjának északi le- és felhajtóját.

Június 11-től várhatóan 2019 szeptemberéig megszűnik a kihajtási lehetőség a szigetszentmiklósi csomópontban az M1 felé vezető oldal felújítása miatt Ez idő alatt Szigetszentmiklós és az M0-s autóút is a halásztelki csomóponton keresztül érhető el – közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A munkálatok során a kivitelező az aszfaltburkolatot betonburkolatra cseréli az M1-es autópálya felé vezető oldalon, melynek megvalósításához a lezárt pálya területén megkezdte a burkolat és pályaszerkezet bontását. Az új pályaszerkezet helyének kialakításához a teljes meglévő aszfaltburkolat elbontása szükséges. Ezt követően a betonburkolatnak megfelelően kialakított új pályaszerkezetre fogják megépíteni a 26 cm vastag beton burkolati réteget. Az új burkolat néhány hetes szilárdulás után éri el a terhelhetőségét, mely időtartamát ki kell várni mielőtt a forgalomból adódó terhelés igénybe veszi, így ebben az időszakban nem folyik majd látható munkavégzés az érintett területeken. A korlátozás az M5 autópálya irányába történő fel-, és lehajtást nem érinti – áll a közleményben.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek