Várhatóan június 28-án nyitják meg a Növény utcai aluljárót

Desktop
Kép: Budafok-Tétény
Kép: Budafok-Tétény

A hétvégi esőzések miatt víz alá került aluljárót előreláthatólag június 28-án nyitják meg a forgalom előtt. A hétvégi problémát a szivattyú vezérlőszekrényének megrongálása okozta - írja az önkormányzat oldala.

Ami nekünk, közlekedőknek fontos: a károk június 28-án végződő helyreállítását követően a Növény utcai keresztezés irányonként egy-egy sávon megnyitásra kerül, majd augusztusban már két-két sávon haladhat rajta a forgalom (építés alatt), de annak teljes műszaki átadása csak 2019. év őszére tervezett.  

Ezzel párhuzamosan a Kelenföld-Százhalombatta vasúti vonalszakasz felújítása miatt szombaton lezárják a forgalom elől a Nagytétényi utat a budatétényi sorompó környékén. A Nagytétényi út érintett szakasza július 19-éig lesz lezárva a járműforgalom előtt.

Csak ezt követően zárják le a Rózsakerti útátjárót, valamikor július közepén: az átjáró ezzel megszüntetésre is kerül.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek