"A gyalogos útvonal kitáblázása láthatóan nem történt meg" ‒ most a Növény utcánál

Desktop
Kép: FB, Karsay Ferenc
Kép: FB, Karsay Ferenc

A gyalogosok mintha mostanában nem számítanának, legyen szó út- vagy vasútfelújításról, közműmunkákról, építkezésről, vagy csak bunkó parkoláskor, ritkán kérik számon, vajon miért nincs a gyalogosforgalom számára kijelölt ideiglenes terület kipallózva, vagy egyéb biztonságos módon burkolva, kitáblázva, kivilágítva, elkerítve, szabadon hagyva.

Mint ahogy a Növény utcánál is szinte lehetetlen eljutni az ideiglenes buszmegállókba.

Most, hogy a polgármester is számon kérte, talán majd csinálnak valamit. Hogy tudjátok, kit kell szidni, a neki megküldött válaszlevélből idézünk:

"A Budapest Közút Zrt. által jóváhagyott forgalomtechnikai terv szerint a Kivitelező feladata a gyalogos útvonal kitáblázása és a munkaterületet elkerítése a gyalogos forgalom elől. A gyalogos útvonal kitáblázását a helyszínen ellenőriztük, ami láthatóan nem történt meg.

A kivitelezést a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megbízásából a V-HÍD Konzorcium végzi. A tegnapi nap felszólítottuk a Kivitelezőt a gyalogos útvonal kitáblázására, amellyel kapcsolatban szóban kaptunk visszajelzést, miszerint a táblázást napokon belül pótolni fogják."

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek