Augusztustól egész nap közlekedik a 251/251A busz Budafok és Kelenföld között

Desktop
(Készítette: Kemenymate - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=50597158)
(Készítette: Kemenymate - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=50597158)

Hétköznapokon egész nap közlekedik a 251/251A autóbusz Budafok és Kelenföld vasútállomás között augusztus 5-én, hétfőtől. Emellett a piaci nyitvatartáshoz igazodva szombatonként sűrűbben jár a 241-es autóbusz – közölte a BKK.

A Savoya Park, illetve a Városház tér felől a Lomnici utca érintésével Kelenföld vasútállomáshoz jelenleg csak csúcsidőszakban közlekedik a 251-es és a 251A járat, hétköznap napközben, illetve hétvégén Budafok központja felől csak a Lomnici utcáig járnak az autóbuszok 241-es, illetve 241A jelzéssel.

Augusztus 5-től hétköznapokon egész nap minden autóbusz – 251-es, 251A jelzéssel – a Savoya Park, illetve a Városház tér felől a Lomnici utcát érintve változatlan menetrendi kínálat mellett, 30 percenként továbbközlekedik Kelenföld vasútállomásig. A szolgáltatásbővítés révén az érintett budafoki lakóövezetből ezentúl a csúcsidőszakon kívül hétköznap napközben is átszállás nélkül érhető el az M4-es metró végállomása – olvasható a BKK közleményében.

További fejlesztésként a 241/241A járat szombat délelőttönként – a Budafoki Szomszédok Piaca szombati nyitva tartásához igazodva – a Városház tér és a Lomnici utca között az eddiginél lényegesen sűrűbben, 30 percenként indul.

A járatok pontos menetrendjéről a BKK később ad tájékoztatást.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?