Végleg lezárják a Rózsakerti sorompót

Desktop
Katt a teljes képért!
Katt a teljes képért!

A Kelenföld - Százhalombatta vonalszakasz vasúti pálya és kapcsolódó létesítmények korszerűsítése projekt a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósul meg. A fejlesztés részeként 20,5 km hosszan a vasúti pálya teljes átépítése, korszerűsítése történik. A pálya nagyrészt 120 km/h pályasebességgel lesz járható 225 kN tengelyterhelés mellett. Az állomásokon és megállóhelyeken 55 cm magas peronok, peronaluljárók, rámpák, liftek, perontetők épülnek korszerű térvilágítás rendszerrel. A felsővezeték-rendszer teljes hosszban átépül – írja az önkormányzati portál.

A szintbeni átjáró bontása és közútbontás, forgalomtechnika kiépítése megvalósításához a Nagytétényi úti átjáró (Rózsakerti sorompó) végleges lezárása szükséges. A munkák megvalósítása tervezetten a következő ütemezés szerint történik:

  • 2019. július 18. 19 órakor megnyitják a Nagytétényi út eddig lezárt szakaszát.
  • 2019. július 19. 12:00-től a Nagytétényi úti átjárót (Rózsakerti sorompó) véglegesen lezárják, átkelési lehetőség a Dózsa György úti szintbeni átjárón és a Növény utcai aluljárón keresztül lehetséges, mind a közúti, mind a kerékpáros és gyalogos forgalom számára.

A közlekedők számára javasolt és kitáblázott kerülőút a fenti képen látható.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?