Újabb forgalmirend-változás jön az M0-s déli szektorán

Desktop

Megnyitják az M0-s autóút szigetszentmiklósi csomópontjának lehajtóját július 21-én, és ezzel egy időben megkezdődik halásztelki csomópont felújítása. A munkálatok ideje alatt, tervezetten 2019. őszig megszűnik a lehajtási lehetőség a csomópontban, így Halásztelek a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül közelíthető meg.

A szigetszentmiklósi csomópontnál az új betonburkolat állapota megengedi, hogy egy sávon ideiglenesen áthaladjon a forgalom a munkaterületen. Az üzemi átjáró kiépítésére július 20-án, szombaton este 8 órától kerül sor – írja az Útinform.

Ezzel párhuzamosan megkezdődik a halásztelki csomópont valamint az azt megelőző útszakasz pályaszerkezeti felújítása, így július 21-én este 8-tól megszűnik a lehajtási lehetőség ebben a csomópontban. A tervezetten őszig tartó munkálatok ideje alatt Halásztelket a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül érhetik el a közlekedők.

Az új pályaszerkezet helyének kialakításához a teljes meglévő aszfaltburkolat elbontása szükséges. Ezt követően kezdődhet meg a pályaszerkezet felkészítése az új betonburkolat fogadására. Az új burkolat néhány hetes szilárdulás után éri el a terhelhetőségét, mely időtartamát ki kell várni mielőtt a forgalomból adódó terhelés igénybe veszi, így ebben az időszakban nem folyik majd látható munkavégzés az érintett területeken. Ezen felül a pályavilágítási-, forgalomtechnikai-, forgalombiztonsági- és vízelvezető rendszerek rekonstrukcióját is elvégzik.

A korlátozás az M5 autópálya irányába történő fel-, és lehajtást nem érinti – írták.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek