Ugorhat az ingyenes parkolás és a többi kedvezmény sok, most még zöld rendszámos autónak

Desktop

Megerősítette az innovációs és technológiai miniszter az InfoRádiónak, hogy a kormány a zöld rendszámokról szóló jogszabály módosításán dolgozik. Nem szeretnék ugyanis, ha a nagy teljesítményű dízelmotorral is felszerelt járművek járjanak jól, ahogy ez a mostani rendszerben van.

Hogy a jelenleg zöld rendszámmal futó autóktól megvonhatják-e ezt a "kedvezményt", arról csak annyit mondott, "most dolgozunk ennek a rendelkezésnek a módosításán, szeretnénk a zöld rendszámot károsanyag-kibocsátáshoz kötni".

Ha utólag megvonják a zöld rendszámot sok jelenleg erre jogosult autótól, az jelentős veszteséget okozhat a tulajdonosoknak. Jelenleg ugyanis jelentős adókedvezmény és sok helyen - például Budapest teljes területén - ingyenes parkolás jár a zöld rendszámért.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek