Az M0-son, Dunaharasztinál megszűnnek a torlódások – ígéri a NIF Zrt.

Desktop
(fotó: Krizsán Csaba - MTI)
(fotó: Krizsán Csaba - MTI)

Szeptember 8-tól, vasárnaptól két sávon 800 méter hosszon birtokba veheti a forgalom az 51. sz. főút felől az M0-s autóút átépített bal pályáját.

Dunaharaszti térségében az M0-s rekonstrukciója miatt kialakult forgalmi fennakadások megszűnnek, valamint a jobb pályán is csökken a terelt szakasz hossza, így az M5-ös felé haladva is gyorsabb lesz az áthaladás. Az M1 autópálya felé vezető két forgalmi sáv bal pályára történő visszahelyezésével megkezdik az 51. sz. főút felé vezető jobb pályáról a beton terelőelemek eltávolítását és ezzel a közlekedők ismét 3 forgalmi sávot használhatnak. A terelőelemeket szeptember 9-től, a forgalmat minimálisan érintő éjszakai munkavégzéssel szállítják el – írta közleményében a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.

Mint írták, a terelések változásáról, az egyes tervezett ütemekről és a várható korlátozásokról folyamatos tájékoztatást adnak majd.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek