Szeretnéd, hogy Budafok legyen Budapest bornegyede? Töltsd ki ezt a kérdőívet!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: foodandwine.hu
Fotó: foodandwine.hu

Az angol szavakból álló "YouInHerit" néven internetes közvélemény-kutatás indult az önkormányzati portálon, melynek célja a fiatalok bevonásával segíteni a hagyományos szakmák (mint például a borászat) népszerűsítését.

Tavaly júniusban indult el egy nemzetközi program, melynek keretében öt ország fiataljai gondolkodnak közösen arról, hogy hogyan életben tartani az olyan tradicionális mesterségeket, mint például a pezsgőkészítés. A projektben a Soós István Borászati Szakiskola képviseli a borászatot.

A projekt végterméke remélhetőleg egy olyan regionális akcióterv lesz, ami a kulturális értékek fenntartható módon való megőrzésére és a fiatalok bevonására is alkalmas.

A program budafok-tétényi résztvevői azt fogják majd közösen vizsgálni, hogy miként lehet a borászatokat a helyi látványosságok körébe emelni és ezzel a turisztikai kínálat bővítésére felhasználni. Ezt terveik szerint egy „Nyitott Pincék” kezdeményezéssel lehet tesztelni, hogy első kézből kapjanak majd visszajelzést a program eddigi eredményeiről – írta a budafoki lap.

A kérdőívet itt tudjátok kitölteni, hajrá!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek