Házhoz megy a múzeum: akár a ti óvodátokba, iskolátokba is

Desktop

Az Iparművészeti Múzeum és a Nagytétényi Kastély a zárvatartási időszakban különleges kihelyezett programokat hirdet budapesti iskolák és óvodák részére, amelyek könnyen beilleszthetőek a rajz és vizuális kultúra, a technika, vagy akár az erkölcstan óra menetébe is! A tematikus órák illeszkednek a 45 perces tanórákhoz, játékosak, interaktívak és alkotási folyamattal egészülnek ki. A foglalások ingyenesek. A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges.

A programok március közepétől egészen június végéig kérhetők.

Különböző korosztályoknak más és más játékos, szerepjátékos, történetmesélős programokat alakítottak ki, kérésre "házhoz" mennek, a program is ingyenes, és a foglalkozásokhoz szükséges anyagokat is viszik. 

Ha ti is szeretnétek ilyet az óvodában vagy iskolában, szóljatok, hogy vegyék fel a kapcsolatot velük, itt. Ugyanitt találod a programválasztákot is. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek