Hétvégén indul a strandszezon

Desktop
Kép: Palatinus strandfürdő
Kép: Palatinus strandfürdő

Az idei strandszezon április 28-án kezdődik, a Palatinus és Paskál fürdő strandterülete nyílik meg elsőnek. Aztán majd csak később, május 26-án nyit a Csillaghegyi, május 27-én a Római strand, június 2-től pedig már a Pünkösdfürdői strand is fogad vendégeket.

Fontos: az összes budapesti strandon csak készpénzmentes fizetés lehetséges ezentúl: a büfékben, boltokban csak a pénztárakban feltöltött kártyát, bankkártyát és elfogadóhelytől függően SZÉP-kártyát fogadnak el. Ha a pénztárnál feltöltött kártyád van, azt távozáskor nem kell leadni, a rajta maradó pénz később (5 évig) felhasználható. 

A hétköznapi felnőtt belépők árai a tavalyi strandárakhoz képest a Pünkösdfürdői- és Csillaghegyi strandon változatlanok, a többi strandon maximum 100 forinttal emelkednek. Míg a felnőtt belépők ára 1 800-3 100 Ft, a kedvezményes (gyerek, diák, nyugdíjas) jegyek ára 1 500-2 600 Ft között mozog.

A strandok továbbra is kínálnak kedvezményes, családi belépőket, melyek ára 3 400-9 600 Ft. A Csillaghegyi fürdőben – az új wellness részleg megnyitásáig – a belépők ára hétköznap egységesen 1 000 Ft, hétvégén 1 200 Ft.

A strandokon folyó fejlezstéekről részletesen a főváros lapja számolt be.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek