Tíz éves a budafoki könyvtár, rajzoljátok meg

Desktop
A Budafoki Könyvtár rajzpályázatot indít iskolás és óvodás korú gyermekek részére, hogy megmutathassák, ők hogyan látják az idén tíz éves Budafoki Könyvtárat, az ott zajló életet. Nevezni május 26-ig lehet.

Idén lesz tízéves a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Budafoki Könyvtárának új épülete. Ha ismered az épületet, és a könyvtárosok munkáját, rajzold le, te hogyan látod őket! 

Hogyan látod a könyvtárat akár kívülről, akár belülről, vagy hogyan látod a könyvtárosokat; miről szól a munkájuk, mi az, ami tetszik neked benne? 

Ha nem ismered őket, ugorj be és nézd meg a könyvtárat, ismerkedj meg velük! Ha van kedved, csatlakozz olvasóik táborához, legyél tag, és kölcsönözz könyvet, újságot, diafilmet, hangoskönyvet, DVD-t, CD-t! 

A pályamunkák beküldésének határideje: 2018. május 26.

A tetszőleges technikával készült műveket borítékban lehet leadni a könyvtárban, Szabóné Borbély Dóra gyermekkönyvtárosnak címezve! A borítékra írjátok rá a neveteket, életkorotokat, az intézmény nevét, ahova jártok, és egy elérhetőséget, ami lehet email vagy telefonszám! 

Az eredményhirdetésre 2018. június 9-én 9 órakor kerül sor, meglepetéssel! (A meghívót itt találod.)
 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek