Budapest Bornegyede: légy te is részese a marketingnek

Desktop
Kép: egykor.hu
Kép: egykor.hu

Százegynéhány éve ilyen szórólap volt a menő. Most valami teljesen másra van szükség ahhoz, hogy Budafok-Tétény Budapest Bornegyede lehessen, hogy ismertté tegye a külföldi és a belföldi turisták számára, népszerűsítve a bor- és pezsgőkultúrát és az ehhez kapcsolódó szakmákat.

Az önkormányzat ezért ötletpályázatot hirdet. A pályázatra 18-35 év közötti fiatalok ötleteit várják, melyek egy marketingstratégia, brandépítés alapjai lehetnek. 

Az ötleteket az előírt feltételeknek megfelelően, egyénileg vagy csapatban 2018. augusztus 20-ig elektronikus úton lehet benyújtani a varosmarketingpalyazat@bp22.hu címen. Szakmai zsűri választja ki a legígéretesebb öt pályázót, akik személyesen is bemutathatják ötletüket.

A díjazás is nagyvonalú, az első helyezett például 300 000 forintot kap (és természetesen borcsomagot is.)

A pályázat hivatalos kiírását itt találjátok.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek