Naptárba vele: kerület napja, majd júniusban

Desktop
2019-ben harmadik alkalommal rendezik meg a Kerület Napját, versenyekkel, gyerek- és sportprogramokkal, borkóstolóval, koncertekkel és új helyszínekkel várják az érdeklődőket.

A Kerület Napját Budafok-Tétény önkormányzata a kerület első polgármestere, Záborszky Nándor tiszteletére hozta létre, így minden évben az ő születésnapján, június 21-én rendezik meg.

Tavaly hat helyszínen szerveztek programokat, volt uszodai program, geocaching, koncert, helytörténeti séta, sőt a vállalkozó kedvűek megküzdhettek a Kerület Erős Embere címért is. A Városház téren az önkormányzat támogatásával köthetett házasságot a Kerület Párja címet elnyerő két ifjú pár, a Klauzál Házban pedig díjakat adtak át azoknak, akik életükkel és munkásságukkal kiemelkedőt alkotnak Budafok-Tétényben.

Idén ezek mellett új szórakozási pontok is bekapcsolódnak az eseménybe. Új helyszín lesz a Városház tér előtti park, ahol a Pincejáratban résztvevő pincészetek borait ismerhetjük és kóstolhatjuk meg.  Bemutatkozik a Hosszúréti-patak és a Duna folyama által határolt Hajó utcai sportközpont is, ahova a sportolni vágyókat, első sorban a labdajátékok kedvelőit várják. A Duna-parti sétányon lesznek a focihoz, kézi- és kosárlabdához kapcsolódó játékok, aki pedig még nem találkozott a teqball játékkal, annak most lehetősége lesz kipróbálni.  Ahogyan az előző években, úgy idén is színpadra lép a Madarak Zenekar, és házibulis-slágerekkel szórakoztatja a közönséget a Piactéren.

Szóval, írjátok be a naptárba. Június 21., péntek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek