A kerület napja: keresik a legerősebb budafokit-tétényit

Desktop
A kép csak illusztráció, fotó: dmarge
A kép csak illusztráció, fotó: dmarge

Július 21., péntek a kerület napja. (Jövünk majd a részletes programmal is, de aki benevezne a kerület legerősebb embere versenyre, az jövő szerdán éjfélig teheti csak meg, szóval hajrá! Előnevezés: keruletnapja@bp22.hu, nevezési díj nincs)

A kerület napja alkalmából keresik Budafok-Tétény Erős Embereit!

A verseny szakmai hátterét és eszközparkját a Bakos Fitness biztosítja. (Hétköznapokon akár készülhetsz is náluk a következő megmérettetésre.) Maga a verseny június 21-én délután lesz, 15 és 17 óra között a vadonatúj Duna-parti parkban.

A versenyen bárki részt vehet, aki előre jelentkezett (vagy ha szerencséje van, a helyszínen is lehet még majd nevezni), 16 és 18 éves kor között azért szülői hozzájárulás kell hozzá.

A versenyen a testsúly és az emelt súly arányai alapján hirdetik ki a nyertest – így a verseny igazságos, nem az nyer, aki legnehezebb súlyt, hanem aki saját testsúlyához képest százalékos arányban legnagyobb súlyt emeli ki.

A versenyszámok:

  • fekvenyomás
  • felhúzás
  • guggolás súllyal

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek