Kokárdás cápaetetők

Desktop

Ha valaki a tegnap délulánt nem valamelyik ünnepségen töltötte, kokárdás cápaetető búvárokkal találkozhatott a Tropicariumban. Az öt cápa mellett nem maradt éhes az egész Európában csak kerületünkben látható cápafarkú gitárrája sem.

A decemberben Tajvanról érkezett kétméteres "hibrid" feje olyan, mint a rájáé, farkrésze pedig a cápáéra hasonlít. Aki lemaradt az ünnepi nyilvános etetésről, a hosszúhétvége bármely napján felkeresheti a Tropicariumot reggel 10-től este 8-ig.

Extra műsorra legközelebb március 25-én, a Víz Világnapján lesz alkalom, amikor különböző kísérletek, vizes kvízek mellett be lehet majd menni a Tropicarium szűrőházába is, ahol több millió liter vizet forgatnak meg a bonyolult berendezések.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek