Új helyszínen a Dohnányi Zenekar

Desktop
forrás : bdz.hu

A Budafoki Dohnányi Zenekar a következő szezontól az Universitas bérlet hangversenyeit az Olasz Intézet helyett a MOM Kulturális Központban (1124. Csörsz u. 18.) fogja tartani.

Mától, március 19-től 28-áig lehet az együttes honlapján (http://www.bdz.hu) helyeket foglalni a koncertsorozatra. Az idei szezonból hátralévő két hangverseny még az Olasz Intézetben lesz!

Drucker Zsuzsa, a zenekar titkára az ittlakunk.hu-nak elmondta, hogy fájó szívvel mondanak le a kitűnő akusztikájú Olasz Intézetről, de sajnos a kiszolgáló helyiségek állapota, sőt hiánya miatt egy-egy nevesebb vendégművész előtt bizony szégyenkezniük kellett.

Nem volt olyan öltöző, ahol lett volna egy tükör, kevés volt a mosdó, nem volt büfé. A MOM-ban mindez meglesz, igaz, ott kisebb a színpad, szimfonikus zenekar énekkarral már nehezen fér el rajta.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek