Öt éve működik a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Budafoki Fiókkönyvtára

Desktop
Rózsakerti ovisok a könyvtárban

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Budafoki Fiókkönyvtára már öt éve működik a Kossuth Lajos utcában. A szűk és meredek telken létesült könyvtár 2013-as évi statisztikájából megállapítható, hogy az FSZEK könyvtári hálózata első tíz könyvtára között teljesít. A beiratkozott olvasók száma 4176 fő, a 14 év alattiak aránya 34,48 százalék, a látogatók száma 80 100 fő volt. 2013-ban közel 1100 új dokumentummal gyarapodott  állományunk, így már 36 000 dokumentum áll használóink rendelkezésére, ezekből 32 000 könyv. Negyvenhét féle napi, heti- és havilap is színesíti a kínálatot. A kisgyerekes családok örömére diafilmekkel is gyarapodtunk - olvashatóak a könyvtár vezetőjének, Varga Mónikának a szavai a Városházi Híradóban. Kattints ide a cikkért!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek