Tűvé tettek érte országot-világot – megtalálták Rudyt!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Forrás: facebook.com

Korábbi cikkek a témában:

Csodával határos módon megtalálták Rudyt, a lengyel keverék kutyust, aki éppen a nyaralások miatt cserbenhagyott, elkergetett és elhanyagolt kutyák érdekében járta Európát, és nálunk, Budapesten veszett el.

Sandra, Greg és kutyájuk, Rudy egy európai biciklis körúton vettek részt, amelynek éppen az a célja, hogy felhívják a figyelmet a nyaralás miatt kitett, elzavart, elhanyagolt kutyákra. Sandra és Greg elhivatottan képviselik az állatok jogait, Rudynak pedig számos rajongója van otthon, Lengyelországban.
 
Június 27-én, szerdán hajnalban a XXII. kerületben, a hárosi Duna-part mellett vadkempingeztek hármasban, amikor Rudy eltűnt. Sandra és Greg reggel hattól sötétedésig keresték Rudyt, körbekérdezték a helyieket, de ők sajnos nem beszéltek angolul, így nem tudtak segíteni. Sötétedés után a táborhelyen hagyták a kiskutya tálját és a kedvenc játékát, és reggel visszamentek megnézni, változott-e valami, visszatalált-e Rudy. Rudyt napokon át aggódva keresték, mígnem pénteken este megszólalt a telefon: megtalálták, Diósdon van az állatkórházban, ahová szerdán került be, és a chipszáma alapján tudták azonosítani. Rudyt elütötte egy autó, de valaki lehajolt érte, a karjába vette, és elvitte a rendelőbe. Az ottani, emberséges és gondos sebészorvos azért döntött úgy, hogy a lebénult, elütött, – akkor még gazdátlan – Rudyt megoperálja, mert ,,nagyon helyes kutya”. 
 
Rudy talán örökre mebénult, de él és jó kezekben van. Gazdáinak, Sandrának és Gregnek egy hét alatt kell előteremteniük a kezelések árát. Greg Magyarországon marad a következő hónapban, munkát is keres, míg kiderül, hogy Rudy a gyógyulás útjára lép-e, vagy esetleg komplikációk miatt el kell altatni.
 
Rudy, a gazdái és az állatbarátok még korántsem lélegezhetnek fel, de az a csodás összefogás, amely révén rátaláltak a bajba jutott kutyusra, szívet melengető.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?