Tarlós visszavonatná a temetői behajtási díj drasztikus emelését

Desktop
Nem kell többet fizetni, ha autóval megyünk a temetőbe
Több olvasónk is nehezményezte, hogy január elsejétől durván drágultak a budapesti temetőkben a gépkocsi behajtási díjak, egészen pontosan 280-ról 470 forintra.

Megkerestük ez ügyben a Budapesti Temetkezési Intézetet, a társaságtól kapott válasz szerint a mai napig valóban 470 forintra nőtt a behajtási díj, de január 7-től ismét 280 forintra csökkent a főpolgármester közleményét követően..

A Főpolgármesteri Hivatal hétfőn délután közleményben tudatta, hogy idén sem fog többe kerülni a temetőkben a behajtási díj. A Fővárosi Közgyűlés 2013. évi utolsó, decemberi ülésén döntött a temetkezésről szóló rendelet módosításáról. A szövegbe technikai hiba folytán maradt benne a behajtási díjak bruttó 470 forintra emeléséről szóló rész, amelynek visszavonását a közgyűlés januári ülésén fogja kezdeményezni Tarlós István főpolgármester – olvasható a közleményben.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek