A Jósika utcai játszótérnek kész a terve, a részletekben segíts te is

Desktop

Az ősszel beérkezett vélemények alapján elkészült a Jósika utcai játszótér koncepcióterve.

A játszótér teljes terjedelmében a Jósika utca felől kapna helyet, élő növényfallal és kerítéssel leválasztva a környezetétől. A játszótér fő motívuma egy óriási szőlőfürt, aminek a szőlőszemei gumiburkolatú dombok. Ide kerülne az egyik „szem” helyén a beépíthető trambulin. A dimbes-dombos szőlőfürttől északra és keletre helyezkednének el a kisebb korosztálynak szánt játszóeszközök, részben öntött gumiburkolaton, részben gyepes területen: vegyes ülőkével (lap és bébi) felszerelt hinta, rugós játékok, kis mászóvár, homokozó. A citromsárgával jelölt területen opcionális játszóeszközök közül lehet választani egyet.

A terület bal oldalára, homokburkolatra kerülne a nagyobb korosztálynak szánt kombinált játszóvár fészekhintával. A homokburkolat körül keskeny, térkővel burkolt bicikliút vezetne. Öntött gumiburkolatban kapna helyet egy négyüléses mérleghinta, valamint burkolati mintával kirakott ugróiskola is.

A játszótér kényelmét ivókút, padok és hulladékgyűjtők is szolgálnák. Az árnyékolást a meglévő és újonnan telepített fák biztosítják - számolt be a tervekről az önkormányzat oldala.

Ha segítenél kiválasztani, melyik játékok kerüljenek a térre, itt szavazhatsz. De ha csak általában szeretnéd véleményezni a koncepciótervet (ide kattints érte, van benne rendes nagy kép is), az önkormányzat február 17-ig várja a a leveledet: online vagy le is adhatod a Városháza portáján.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?