Legyetek idén ti a kerület házaspárja

Desktop
Kép: Budafok-Tétény
Kép: Budafok-Tétény
Ismét lehet jelentkezni a Kerület Párja címre. Sőt, az idei évtől nemcsak a leendő házasokat, de a rubin-, zafír- és aranylakodalmat ünneplő házaspárokat is várja Budafok-Tétény önkormányzata.

Az idén harmadik alkalommal megrendezendő Kerület Napja alkalmából a házasulandó pároknak és a már házasságban élőknek is kedveskedni szeretne az önkormányzat. Már nem csak a leendő házasokat, de a rubin-, zafír- és aranylakodalmat ünneplő házaspárokat is várják, hogy jelentkezzenek, legyenek a kerület házaspárja, és a Városháza Dísztermében erősítsék meg fogadalmukat a 40, 45 és 50. évfordulójuk alkalmából. 

Az első 3 jegyespár, aki május 21-ig jelentkezik a felhívásra, és június 21-én, a Kerület Napján köt házasságot, vagy erősíti meg fogadalmát, elnyeri a Kerület Párja címet.

Budafok-Tétény önkormányzata nászajándékként ingyenesen biztosítja a Városháza Dísztermében tartandó szertartást, melyet a polgármester vagy alpolgármester vezet. Ezt követően pezsgős koccintásra is vendégül látják a meghívottakat. Ezen eseményt az önkormányzat fotósa örökíti meg, aki az elkészült fényképeket fotóalbum formájában is eljuttatja az ifjú párnak, akik egy évig viselhetik a Kerület Párja címet.

A jelentkezés feltétele, hogy a pár legalább egyik tagja bejelentett budafok-tétényi lakcímmel rendelkezzen. A pályázatra kizárólag azok jelentkezését várják, akik új időpontot foglalnak az anyakönyvi hivatalban, azaz nem egy már korábban, házasságkötés céljából lefoglalt időpontot módosítanak.
Fontos, hogy házasságkötési szándékukat határidő előtt hivatalosan is bejelentsék az anyakönyvvezetőknél, ezt követően pedig május 21-ig a keruletnapja@bp22.hu címre küldjék el jelentkezésüket - tájékoztat az önkormányzat oldala.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?