Ha igényeltél komposztládát, megkapod!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Jó hírrel szolgált az önkormányzat: azok, akik a szabályoknak megfelelően jelentkeztek a kerületi komposztáló programra, mind kapnak komposztládát és komposztálási kisokost.

Július 11-én zárult a komposztálási programra való jelentkezés. A nagy érdeklődés miatt az önkormányzat bővítette az igényelhető komposztládák számát, hogy minden jelentkezőnek jusson belőle, így több száz kerületi háztartásban kezdődhet el a zöldhulladék újrahasznosítása a nyár folyamán.

Már az első napokban nagy érdeklődés övezte a programot, így az eredetileg rendelt mennyiségre gyorsan lettek jelentkezők. Az önkormányzat ezért úgy döntött, megháromszorozza a megrendelt ládák mennyiségét, így azok, akik a szabályoknak megfelelően jelentkeztek, mind kapnak komposztládát és komposztálási kisokost.

A komposztáló csomag átvételére várhatóan augusztusban kerül sor, amelynek pontos időpontjáról és helyszínéről e-mailen vagy telefonon keresztül értesítik a programban résztvevőket – adta hírül az önkormányzat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek