HELL BudaPest Amatőr Gokartbajnokság

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

„Pokoli futamok, ördögi technika!”

Program:

  • 8:00 – 11:00 Szabad edzés

Hogy ez gördülékenyen menjen, érdemes a www.gokartverseny.hu oldalunkon előre időpontot foglalni, mert egyébként csak a szabad időpontokban lehet edzeni. Időpontot foglalni a nevezés után lehet.

  • 11:00 – kb. 13:00 Futam előtti Időmérő (amely során kialakul a kategóriákon belüli indulási sorrend)
  • 13:00 – 13:10 Celebfutam

Kovács Niki

Legeredményesebb női motorversenyzőnk (Női Európa-bajnoki 3., többszörös Eb pontszerző férfiak között, egyetlen női dobogós nemzetközi – Alpok-Adria bajnoki – versenyen férfiak között, Endurance világbajnoki futamon csapatával 6., 2011-ben a Superstock600 magyar bajnokság 3. helyezettje férfiak között)

Weisz Viktor

A Voice - ban feltűnt nagyszerű énekes (aki egyébként már a műsor előtt is igen sikeres volt, jelenleg az egyetlen zenei stend – up kiváló művelője, és hatalmas rajongótáborral rendelkezik. )

Kovács Niki korábban megjelent két könyvét a A-Z igazi Vale (könyv Valentino Rossiról, 2008) és a MotoGP A-tól Z-ig (2010) dedikálja. A könyvek a helyszínen megvásárolhatók.

Niki a versenyen is indul!

  • Gokartsorsolás
  • kb.13:30 – kb. 17:00 Verseny
  • kb. 17:10 – Díjátadó

A Hell Energy gondoskodik a versenyzők részére egy kis energiabevitelről – keresse a csinos hosstes hölgyet, aki átadja italát – és egyéb nyereményről.

Amennyiben az AEE kamerák elnyerték tetszésüket, a helyszínen megvásárolhatók.

Az idei szezont a Hell energiaital, AEE sport kamera, az f1live, emberkert.hu, bevezetem .hu támogatásával próbáljuk még színesebbé tenni.

A versenyre a www.gokartverseny.hu oldalon lehet regisztrálni, ahol mindenki tájékoztatást kaphat a részletekről és a nevezési díjakról, kedvezményekről.

Szeretettel várják a kicsiket, nagyokat, gyerekeket, felnőtteket és mindenkit, aki át szeretné élni az F1 versenyek izgalmát!
 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?