Nippon zengo Campona - Építsd Újra Önmagad!!!!

Programot feltöltötte:
NipponZengo Campona
Desktop

Üdvözlet!

Szeretnénk meghívni Önöket 2014.március 29-én szombaton 18:00-19:30-ig egy Ingyenes Megnyitó ünnepségre a Campona Sport8 Fitness Wellness-ben!

NIPPON ZENGO - ÉPÍTSD ÚJRA ÖNMAGAD:

A kyokusin karate küzdősport elemeire épülő cardiomuscularis tömegsport. 2007-ben Shihan Brezovai Sándor 6 dan karate mester találta ki. Azon embereknek, akik fakultatív módon szeretnének sportolni.Ez egy új fajta tömegsport, melyben több ezer ütés, rúgás, különböző forgások vannak egy megzenésített formában összerakva. Kifejezetten háziasszonyok, anyukák, nagymamák és túlsúlyosok részére találta ki a mester, de ugyan úgy beállhatnak és mozoghatnak a gyermekek és a férfiak is.
1,5 óra azaz 90 perc az edzés időtartalma, ami magába foglalja a bemelegítést, intenzív mozgást és a végén nyújtást és meditációt a thai chít!Több ezer tagja van a Zengo családnak, közel 100 klub nyílt meg az országban az elmúlt 1-2 év alatt.
Facebook címünk is van, gyere és like:
https://www.facebook.com/NipponZengoCampona — itt: Campona Sport8 Fitness Wellness.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek