Nyugdíjas klub kirándulása - Négy napos, autóbuszos kirándulás Erdélybe

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

Indulás reggel 6:30-kor a Rózsavölgy Egyesület székházától.

Utazás megszakításokkal Nagyváradon, Királyhágón Nagyenyeden át Gyulafehérvárra. Nagyenyeden rövid városnézés. Szállás elfoglalása Csernakeresztúron. Szállás három éjszakára, 3 panzióban, kétágyas szobákban, félpanzióval. Egyedül is lehetséges az elhelyezés, de akkor a szállásért felárat kell fizetni.

Reggeli a szálláshelyen, vacsora egy, közös helyen 18 órakor.

Esetleges diéta igényt kérjük előre jelezni!

Második nap utazás Déva és Vajdahunyad várához. Gyalogos séta a várba, nevezetességek megtekintése idegenvezetéssel. Belépők ára 15-20 lei. Este vissza a szálláshelyre.

Harmadik nap utazás Szászvárosba és Nagyszebenbe. A városnézés utána vissza a szálláshelyre. Délután városnézés Gyulafehérváron. A vár, a Székesegyház megtekintése, Hunyadi János sírja, esetleg a püspöki palota.

Negyedik nap utazás Budapestre. Út közben rövid városnézés Nagyenyed, Kalotadámos vagy Kalotaszentkirály, Nagyvárad.

Várható költség 45 főre 38 – 40 000,- Ft + a belépőkre mintegy 40.- Ron(lei) + költőpénz

Befizetések:  hétfőnként –  március 9, április 6, május 4, június 1  du.15 -19-ig                                       Utalás –  név, kirándulás megjelölésével: OTP 11722003-20085937

2015. június 25. csütörtök (egész nap)
Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek