Egészségnap és családi nap

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hagyománnyá vált, évente megrendezett egészségnapunkon reggeli zumbával várunk minden kedves érdeklődőt 0-99 éves korig.

A XXII. kerületi Szakrendelő Dél-budai Egészségügyi Szolgálat munkatársai szűrővizsgálatokat végeznek és egészségmegőrző előadásokat tartanak, valamint lehetőséget biztosítanak személyes konzultációra is.

Az egészségnapon a következő vizsgálatokra lesz lehetőség: vérnyomásmérés, testtömeg index mérés. 

Továbbiakban: a Válts Egészségre Program keretén belül lehetőség nyílik ingyenes fogászati tanácsadásra a Bah Dentál jóvoltából, illetve a Szemünk Fénye Optika által, -computeres látás ellenőrzésre is. 

A gyerekeknek is készülünk: kézműves foglalkozással, arcfestéssel. 

A Budafoki Egészségközpont jóvoltából ingyenes kézmasszázzsal frissülhetünk, a gyerekek szappannal kézműveskedhetnek, amellett kóstoló keretén belül megismerkedhetünk egészséges, valamint egészségmegőrző ételekkel, italokkal. Lehetőség lesz a helyszínen a termékek megvásárlására.

 

A program díjmentesen látogatható.

A részletes programunkat keressék a facebook.com/cziffrakozpont oldalakon.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek