ARTÉR "Generátor" című kiállítás megnyitója

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az ARTÉR Művészeti Egyesület kiállítása a Klauzál Házban.

Megnyitja: Nagy Zopán költő, író, fotográfus

Az ARTÉR Művészeti Egyesület 2004-ben alakult Budafokon. Az egyesület tagjai hivatásos képző- és iparművészek, akik valamilyen szálon kötődnek Budapest XXII. kerületéhez. Szakmájukat tekintve: festő, grafikus, szobrász, keramikus, ötvös, textiltervező, üvegtervező, fotográfus, formatervező, építész, restaurátor. Az egyesület célja a kulturális, szellemi életben való aktív részvállalás, regionális és országos szinten. További nagyon fontos célunk egy szellemi közeg, egy szellemi műhely létrehozása. Ennek eredményeit folyamatosan tárjuk a közönség elé. Éppen ezért lett a kiállítás címe GENERÁTOR.

A tavaszi fesztiválon az Egyesület egy nagy közös bemutatkozó kiállításra készül, friss munkákkal. Szeretnénk megmutatni a társaság sokszínűségét, és azt hogy az egyes tagok mivel foglalkoznak éppen.

Az Egyesület saját rendszert dolgozott ki a nagy kiállítások rendezésére. A tagok jelentkeznek erre a kiállításra, csak friss munkákat nyújthatnak be. Egy belső kuratórium dönt arról, hogy mely munkák kerülhetnek ki, a kiállítást is ők fogják rendezni.

A megnyitó után élőzene a kertben.

A belépés díjtalan.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek