Népzenei Fesztivál

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Közreműködnek: Cimbaliband és Danics Dóra,  Dűvő Zenekar, Csángálló, Szente János koncert és táncház és mesejáték, Nádasdy Táncegyüttes, Kicsi Rigók

 

Az első alkalommal megrendezésre kerülő Budafok-Tétényi Népzenei Fesztivál célja, hogy az idelátogatók a nemzeti kultúránk egy tavaszköszöntő ünnepének legyenek részesei.

A délután folyamán bemutatkoznak a kerület népzenét és néptáncot tanuló művészeti növendékei. A Garboncás Játszórét fajátékaival, gyermek táncházzal és bábjátékkal várjuk a a dél-budai és környékbeli kisgyermekes családokat. A kora esti koncertek a magyar népzene legjavából adnak ízelítőt. A több, mint 30 éve működő Dűvő zenekar a magyar népzene hihetetlen sokszínűségét varázsolja színpadra. A Csángálló zenekar a magyar népzene fiatalos lendületét vegyíti össze a Balkán vérpezsdítő dallamaival. Muzsikájukat kísérletezés jellemzi, dallamfeldolgozásaikban a népzene határait kitágítva megjelennek a nu-folk, a goa elemei is.
Zárókoncertünkön a Petőfi Rádió "Év felfedezettje" (2013), a magyar világzenei zenekar a Cimbaliband és Danics Dóra zenél.
 

A belépés díjtalan.

Esős időjárás esetén a helyszín a Klauzál Ház

2017. május 21. vasárnap, 14.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek