TÁ-TI-KA®Együttes: 12. Születésnapi Nagykoncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gyere és Játsszunk zenét! Idén 12 éves a TÁ-TI-KA® Élményközpontú Zenepedagógiai és Fejlesztő Program, amit újra nagykoncerttel ünnepelünk! A műsor rengeteg zenei élményt ígér a tátogni vágyó Apróságoknak, a Nagyobbacskákat pedig örömzenélésre, interaktív hangszeres játékra, táncos-zenés mulatságra invitálja. A koncertre jellemző a változatos hangszerpark, a műfajok vegyítése, a szép magyar szó tisztelete, és a kreatív viszonyulás a pillanathoz. Belépés 0-tól 99 éves korig. www.tatikazene.hu ; https://www.facebook.com/tatikazene
TÁ-TI-KA®: Élmény, Játék, Muzsika!

Varga Ágnes: Az idén 12 éves „TÁ-TI-KA® Élményközpontú Zenepedagógiai Program” alapítója és szakmai vezetője. Előadó, zeneterapeuta, logopédus, gyógypedagógus, az ELTE-BGGYF tanára, a Szent László Kórház Gyermekhematológiai és Őssejttranszplantációs Osztályának zeneterapeutája, az ELTE Neveléstudományi Doktori Iskolájának doktorandusza. Szemléletében a zene élmény- és örömforrás: olyan játék, amibe bárki bekapcsolódhat és mindenkit megérinthet. Mosolyt csaló, énekre fakasztó gyermekműsorai a mindenkori közönségből indulnak ki.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek