Idömanagement workshop

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

„Sosincs időm semmire. Sem a munkában, sem a gyerekekre, sem a családra. Saját magamra idő? Ja, olyan meg nem is létezik!”

Ismerős ez az érzés? Ha igen, akkor ez a workshop neked való!

Életünk minden pillanatában döntéseket hozunk, hogy mit csináljunk a következőben. Minden tettünknek megvan a maga következménye. Ha úgy döntünk, hogy nem csinálunk semmit, akkor nem jutunk sehova. Ha egy cél irányában haladva tevékenykedünk, akkor az a célhoz vezet minket. Minden új pillanat egy új lehetőség, hogy eldöntsük, hogyan használjuk időnket:

A célunk felé menjünk, vagy valahova máshova?

Egy csomó mindent csinálunk viszont anélkül, hogy definiálnánk, vajon tényleg fontos-e, vagy hogy egyáltalán tudnánk miért is vagy kinek is fontos ez a dolog. Gyakran az alapján mondjuk egy dologra, hogy fontos, hogy valaki másnak fontos. Valaki más vár el tőlünk valamit, és az elvárásnak meg KELL felelni. Meg KELL csinálni, bár nem szívesen csinálod. Sokszor csinálunk olyan dolgokat, amiket nem akarunk, ránk kényszerítettnek érezzük. “Ha rajtam múlna, akkor nem csinálnám.”, mondjuk. De vajon kin múlik, hogy mit is csinálunk a saját életünkben? 

Ebben a tréningben néhány tudatosságnövelő gyakorlatot és time management metodológiát ötvöztem, azért, hogy

Megvilágítsaszámodra a saját döntési kritériumaidat.

Segítsen felfedezni mi értékes, fontosszámodra az életedben, mi a célod?

A tréning után meg tudd határozni, hogy a jelenlegi napi feladataid, projektjeid, munkád, 3-5 éves távlati terveid megvalósítása közben olyan dolgokkal töltöd-e az időt, amikre életed végén visszatekintve majd az tudod mondani, hogy érdemes volt, mert általuk elérted a célodat.

El tudd dönteni, mi az, amit nem feltétlenül neked kell végezned.

El tudd dönteni, mi az, amivel egyáltalán nem érdemes foglalkoznod.

Olyan, otthon is alkalmazható gyakorlatokat és eszközöket kapsz a tréningen, amik döntési perspektívát adnak bármely helyzetben, amikkel később is ellenőrizheted döntéseid hatását.

Egy szisztematikus döntéshozási folyamattal és ennek élettani hátterével ismerkedsz meg, mely a világ egyik leghatékonyabb time management rendszerén, David Allan’s Getting Things Done rendszerén alapszik.

Első tervezett időpont: 2017. szeptember 23.

Tréningvezető: Czagler Zsuzsanna, coach
Részvételi díj: 15.000 Ft + ÁFA/fő/alkalom
Regisztráció: info@vipcoachingcenter.com

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek