Családi nyomozós játék Budafokon

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gyermeknapi program az egész családnak!

Fedezzük fel együtt Budafokot - nyomozós játékra hívunk benneteket ezen a szép napon, amikor minden a gyermekekről szól. 

A csapatok a piactérről indulnak egy térképpel, és állomásról állomásra járnak. A megállók során sok mozgással, vidámsággal, fejtörőkkel várunk benneteket. 
A gyermekeknek életkorra lebontva is készülünk játékokkal, feladatokkal, így a család összes tagja, apraja-nagyja élvezi majd a közös kalandot. És hogy az állomások között se unatkozzon senki, még a séta során is játékok várnak. ;) 

A családok kis eltolással indulnak majd, hogy ne kelljen 1-1 állomáson várakozni, így a pontos kezdésről mindenkit külön tájékoztatunk. A játék időtartama változó lehet családonként, de a tervezett útvonal a játékokkal együtt körülbelül 1,5 órát vesz igénybe. 

Részvételi díj: 
2500 Ft/család (4 főig) 
3000 Ft/család (4 fő felett) 

A részvételi díj tartalmazza a játék végén megtalált "kincset", melyet a gyermekek haza is vihetnek és útközben néhány apró meglepetés is vár rátok. :) 

Egy csapatban akár két család is indulhat együtt, hogy közös élményekben legyen részetek, de ha épp arra vágytok, hogy csak saját családotokkal töltsetek el egy csodás délutánt, úgy is kiváló program. ;)

A RÉSZVÉTEL JELENTKEZÉSHEZ KÖTÖTT!
A programra jegyet váltani és a jelentkezési lapot kitölteni személyesen a Pöttyben van lehetőség. (1221 Budapest Kossuth Lajos utca 6.)
Érdeklődés: info@pottybolt.hu / 06 20 9388410

És hogy még édesebbé tegyük az élményt, a helyszínen Majecsko - Made with love is vár benneteket csodás finomságokkal és frissítő limonádéval. :) 

A program a Három Királyfi Három Királylány Budafok-Tétényi Szervezete és a Pötty Gyermekkuckó szervezésében valósul meg.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?