II. Kreatív családi délelőtt és vásár Budafokon

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Második vásárunk témája mi más lehetne, mint az ősz! 

Várunk mindenkit nagy szeretettel szeptember 9-én is az Ipartestületek Házába (1221 Bp, Mária Terézia út 60) ahol megint kihasználjuk az évszak adta lehetőségeket 9-13 óra között.

Minden évszaknak - úgy az ősznek is - megvan a maga íze, illata, ünnepe, hagyománya és emlékei. Erre építve várunk minden kisgyermekes családot alkotni. 

Ismét alkotócsomagok megvásárlásával a helyszínen vagy akár odahaza is elkészíthetitek a témához és korcsoporthoz igazított alkotásokat. 

A színpadi részen Ringatóval, hagyományőrző ünnepi táncházzal és bábműsorral (Napraforgó Tánccsoport), lusti párnaszigettel készülünk a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

A weboldal és a résztvevők listája ill. bemutatkozóját folyamatosan töltjük fel, "érdekel" gomb lenyomásával semmiről sem maradsz le! 

A rendezvény ismét a Tenyérnyi Gyermekek Koraszülött Gyermekekért Alapítvány támogatása érdekében jött létre. Várjuk a helyszínre a koraszülött kisruhákat, koraszülött pelenkákat ill. kistakarókat, kesztyűket, előkéket. Ezen felül a belépő és a tombola bevételek is az alapítvány részére kerülnek átadásra.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek