Társadalmi igazságosság // #ábramozi (évadzáró)

Programot feltöltötte:
ÁBRAPROJEKT
Desktop

ÖKO ÉVAD az #ábramoziban!
Tarts velünk és ismerd meg 6 részen át az ökopolitika 6 irányelvét, értsd meg az ökotudatosság lényegét, tegyünk együtt a fenntarthatóságért, beszélgessünk és filmezzünk közösen! (:
# Befejező (hatodik) rész: Társadalmi igazságosság

# Film: Magnólia (189 perc)

A San Fernando völgyben egy napon egy haldokló apa, egy fiatal feleség, egy gondozó, egy híres elveszett fiú, egy szerelmes rendőrtiszt, egy csodagyerek, egy volt csodagyerek, egy show-műsorvezető és egy elidegenedett lány, mindannyian egy szerteágazó, ám egy szálra felfűzhető történet részesei lesznek. A véletlenek egybeesése, a lehetőségek, az emberi reakciók, az elmúlt események, és némi isteni beavatkozás hatására, keresztül söpörnek egymás életén egy napon, amely egy felejthetetlen és drámai befejezésbe torkollik. Néhányan a megbocsátást keresik, mások a menekülést. Néhányan az elvesztett kötelékeket próbálják megtalálni, megint mások pedig láthatóvá válnak? A film apró komikus és csípős darabokból rakja össze az amerikai élet mozaikját. Egy magányos város portréja, amelyben néha túl kevés a szeretet. Történet arról, hogy hogyan is lehet mindent helyrehozni.

A film vetítése eredeti nyelven (ENG) és magyar felirattal történik.
A film után beszélgetés is van, amire mindenkit várunk, de a részvétel nem kötelező.

# Tudnivalók:
Helyszín: ÁBRA Bp. 1221 Kossuth Lajos utca 60. Nagyterem
A mozi és szolgáltatásai becsületkasszás, tehát belépőre nincs szükséged.
A harapnivalók és az italok önkiszolgálósak, szintén becsületkasszások. Ha van kedved, hozz te is üditőt, harapnivalót, de a szeszes ital fogyasztása, az ÁBRÁBAN a házirend szerint csak 4.5% alkohol tartalom alatt lehetséges, 18 év felett.

Az #ábramozi ÖKO ÉVAD az ÖKO x ÁBRA projekt keretében valósul meg, az Ökopolisz Alapítvány támogatásával.

Ha további információra van szükséged, akkor kérlek keress meg minket üzenetben.
For more information (in english), please contact us!

Kövess, kedvelj, csatlakozz:
ÁBRA
#ábramozi
Budafok-Tétény // programkatalógus

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek