Budai Ilona - Klauzál Társalgó

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

"Szólítlak hattyú!" - énekeljünk együtt a szív féltve őrzött titkairól
Budai Ilona, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas, Magyar Örökség-díjas, népdalénekes előadóművésszel Havas Judit, előadóművész, irodalomtörténész beszélget.
Közreműködik: a Rózsavölgyi Népdalkör
Budai Ilona gyermekként lett szerelmes a dalokba, csodálatos szövegekbe, díszítésekbe. Az 1970-es Röpülj Páva! sikere után népdal- és népmese-gyűjtésbe kezdett. Nagy László neki és róla írta Szólítlak, hattyú című versét. Saját rádióműsora volt 12 éven át. 1986 óta tanít népzene szakokon. Többek között a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és az Óbudai Népzenei Iskola tanára, a Rózsavölgyi Népdalkör vezetője.

A belépés díjmentes, de regisztrációhoz között. Regisztrálni a Klauzál Ház recepcióján illetve a szervezes@klauzalhaz.hu e-mail-címen lehet.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek