Családi Grill Nap

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

Várjuk a kerület apraja nagyját az Országos Profi és Hobbi Grillbajnokságra, melyet a Szabadtűzi Lovagrend Gasztronómiai Egyesülettel együttműködve szervezünk meg.

Miért érdemes ellátogatni a rendezvényre?
…mert
- Szakképzett animátorok vigyáznak és szerveznek ügyességi vetélkedőt és sportversenyeket a gyerekeknek.
- készülünk Gasztrokvízzel felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt a Szabadtűzi Lovagrend szervezésében
- A díszítés művészete címmel work-shopot tart Takács József gyümölcsszobrász világbajnok, zöldségszobrász világbajnoki III. helyezett.
- Hogyan készítsünk profi ételfotót? címmel a A Budafoki Fotóklub tagjai a versenyen készülő ételek fotózása kapcsán adnak hasznos információkat az ételfotózás szakmai fogásairól.
- A szép asztal címmel - Dózsa György Schnitta-díjas éttermi mester, szakoktató és Balogh Ferenc Schnitta-díjas éttermi mester, az Éttermi Mesterek Klubjának elnöke a terítés rejtelmeiről tart bemutatót.
- A rendezvény hangulatához illő közönségbarát, hagyományos dixi muzsikát játszó együttes fellépése (Kora délutántól a rendezvényen, vonulva, más-más helyszíneken, 17.00 órakor 1 órás színpadi koncert.)
- Ingyenes kóstolási lehetőség, büfé.

A verseny a magyar gasztronómia egyik elismert, országos publicitású rendezvénye. A nevező profi szakácsokból és a grillezést kedvelő amatőrökből álló csapatok előre meghatározott alapanyagokból, meghatározott időrend szerint készítik el az ételsorokat, ami folyamatos látványosságot biztosít a nézőknek, érdeklődőknek.

A belépés díjtalan!
 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek