Tájékozódj a Szoborparkban!

Desktop
fotó: Peregi Tamás

A munkanap-átrendezés miatt egy nappal később, március 25-én, vasárnap 10 órától rendezik meg a Mementó Parkban a tájfutóversenyt. Aki már ismeri ezt a sportágat, 9, 6 és 3 km hosszú pályák között választhat, ráadásul olyan terepen is futhat, ahol még soha nem rendeztek versenyt a sportág történetében!

Azokra is gondoltunk, akik még nem találkoztak a tájékozódási futással - mondja az ittlakunk.hu-nak Vida István, a verseny rendezője. Reméljük, hogy most vasárnap is olyan szép idő lesz, mint az elmúlt hétvégén, s akkor gyönyörű környezetben tudjuk a kerület gyerekeit megismertetni a sportág alapjaival.

Csak futócipőt és iránytűt hozzanak magukkal, a többi a mi dolgunk. A dolog lényege, hogy egy térkép alapján kell minél gyorsabban adott pontokat megtalálni a Szoborpark területén. A tájfutásról bővebben: http://www.tajfutas.hu/

A Szoborparkról bővebben: http://www.szoborpark.hu/

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek