Ingyenes pancsolás tesztüzemben

Desktop
(fotó: érdioldal.hu)

Egy kicsit utazni kell, de lehet, hogy megéri! Az érdi sportcentrum (Érd, Velencei út 39-41.) uszodája tesztelés alatt áll, így február végéig ingyenesen látogatható. Az ittlakunk.hu kérdésére az uszoda munkatársa elmondta, hogy budapesti lakosokat is várnak szeretettel.

Egyetlen feltétel (mondjuk az sem árt, ha tudsz úszni) az előzetes regisztráció. Erre azért van szükség, mert az uszoda befogadóképessége véges. Ha jelentkeztek a 06-23-361-431-es telefonszámon egy-két nappal a tervezett uszodalátogatás előtt, akkor kétórás turnusokban biztosítanak nektek névre szólóan helyet.

Az uszoda reggel kilenckor nyit, és este hétig van nyitva. Hétköznapokon leggyorsabban értelemszerűen az esti 5-7-ig időszak telik be. Akinek megoldható a kijutás, próbálja ki, biztos megéri!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek