2014 végére 600 millióból újulhat meg a BMTE csarnoka

Desktop
(forrás: budafokteteny.hu)

Az év végére fejeződik be a 102 éves BMTE egyesület Fonyódi Antal Sportcsarnokának felújítása. 2012-ben a sportklub centenáriumi ünnepségén Orbán Viktor miniszterelnök tett ígéretet a felújításra, most 606,5 millió forint állami támogatást adott a kormány a munkálatokhoz. A támogatási szerződést február 20-án írták alá a felek, a nyilvános bejelentés február 22-én szombaton a hagyományos Fonyódi Antal Utánpótlás Focikupán eredményhirdetésén zajlott. Az eseményen részt vettek Dr. Simicskó István, sportért és ifjúságért felelős államtitkár, Szabolcs Attila, Budafok-Tétény polgármestere, Vizi Sándor, a BMTE ügyvezető elnöke, illetve Dr. Soós János, a BMTE elnöke, valamint Németh Zoltán országgyűlési képviselő.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek