Megújul a BMTE-sporttelep, az első ütemmel most végeznek

Desktop
(forrás: budafokteteny.hu)

Véghajrájához érkezett a BMTE-sporttelep és -sportcsarnok felújításának I. üteme, ahol új rekortán futópálya létesül, melyet a helyi családok is használhatnak majd. A felújítását három, 200 millió forintos részfeladatra osztották. Az I. ütemben készül el a labdarúgópályát övező atlétikai pálya teljes felújítása. A felújítás során rendkívül nagy mennyiségű földet és salakot kellett eltávolítani a futópályáról, és annak helyére teherbíró kő, kavicságy került, majd ezt követően kétrétegű vízáteresztő aszfaltburkolatot kellett készíteni, amely az alapját képezi a futópályára kerülő, szintén kétrétegű műanyag burkolatnak - olvasható az önkormányzat oldalán.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek