Kézilabdások + önkormányzat = megújult tornatermek

Desktop
Ez itt a Budai Nagy Antal ginázium rekortános pályája, fotó: budafoktétény
Ez itt a Budai Nagy Antal ginázium rekortános pályája, fotó: budafoktétény
Nemrég fejeződött be a Budai Nagy Antal Gimnázium kézilabdapályájának megépítése, megkezdődött a Kempelen Farkas Gimnázium tornatermének teljeskörű felújítása is.

A Budai Nagy Antal Gimnázium sportudvarán idén május végére elkészült az a kültéri, rekortán burkolatú kézilabda pálya, amelyet az önkormányzat közbenjárására épített meg a Magyar Kézilabda Szövetség a gimnázium udvarán. A megújult terület hálóval körbevett, kosárlabdapalánkokkal és persze kézilabdakapukkal.

A gimnázium sportolási lehetőségei folyamatosan bővültek, 2015-ben az önkormányzat adott pénzt egy új kosárlabdapálya, lelátó, futókör és távolugrógödör létesítésére, számolt be a fejlesztésekről a kerület oldala.

A Kempelen Farkas Gimnázium tornatermének felújítása várhatóan szeptemberre fejeződik be. Megújul a tornaterem és a kiszolgálóegységek is, azaz az öltözők, szertárak, zuhanyzók és a konditerem. Ezeket a munkákat is a Magyar Kézilabda Szövetség kezdeményezte, az önkormányzat meg pénzt adott hozzá. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek